Archery tag i karlstad

Spänning med spända bågar

På våran anläggning på Alster kan ni nu upptäcka spänningen med Archery Tag – vår hetaste nyhet inom adrenalinpumpande aktiviteter! Bli en bågskyttshjälte och ge dig in i actionfyllda strider med vänner och kollegor.

Vårt Archery Tag på inomhusbanan i Karlstad erbjuder en unik kombination av bågskytte och att tagga varandra med pilarna. Utrustad med en säkerhetsmask och en båge med mjuka vadderade pilar, kan du nu utmana dina motståndare i en fantastiskt rolig och spännande upplevelse.

Träffa dina vänner, ladda pilarna och känn pulsen stiga när du siktar på målet. Ge dig ut i strategiska strider, undvik flygande pilar och sätt dina färdigheter på prov. Archery Tag är en aktivitet som testar din precision, reaktionsförmåga och samarbetsförmåga.

Oavsett om du är en erfaren bågskytt eller nybörjare kommer du att älska den adrenalinrush som Archery Tag ger. Perfekt för födelsedagskalas, möhippor, svensexor eller företagsaktiviteter. Bjud in dina vänner, kollegor eller familj och upplev den spännande världen av Archery Tag hos Panikfabriken.

archery, arrows, bow-2029255.jpg

Priser

Archery tag

220 kr Deltagare
  • 55 minuter abonnerad bana
  • Obegränsat med pilar
  • Skyddmask ingår
  • Gruppen spelar själva i slutet sällskap